Buna seara. Am si eu urmatoarea problema: mobila, electrocasnicele cumparate in timpul casatoriei au ramas la fostul sot care si le-a insusit cu de la sine putere. De asemenea, refuza sa plateasca rata pentru un credit din timpul casatoriei pt tv care a ramas la el. Eu ce pot face in aceasta situatie? Multumesc frumos.
Dvs suportati costurile unui proces ,taxă de timbru,onorariu avocat,onorariu expert pt evaluarea bunurilor respective urmând ca la sfarsitul procesului cheltuielile de judecată sa fie suportate de ambele părți,recuperate de la pârât etc.
Multumesc frumos. Dna avocat careia i-am adresat aceasta intrebare mi-a spus ca eu voi plati tot demersul, dar imi voi recupera banii integral de la el dupa ce se finalizează, deoarece el este paratul si a dovedit reavointa. Asa sa fie?
Partaj bunuri comune
JulieC
Buna ziua, speta este: 10 ani de casatorie, venituri licite doar din partea mea, un copil care este cu mine, de partajat doar bunuri mobile. Pot cere sulta pe ... (vezi toată discuția)
Neachitare credit
Rana
Buna ziua,
sunt divortata si in timpul casatoriei am facut contractat 3 credite la banca.
de mai bine de un an fostul sot nu prea plateste, in sensul ca ... (vezi toată discuția)