avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata anticipata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata anticipata

Am platit anticipat , 3 rate la un credit de nevoi personale la banca BCR, si mi s-a retinut un comision de 1% din suma depusa.
As dori sa stiu daca este legal din partea bancii sa mai opreasca acest comision, si daca este valabil acest lucru ptr. toate bancile.
Pai, daca vreau sa-l lichidez , imi va opri un comision f. mare la intreaga suma si nu stiu daca legea mai permite acest lucru , sa se mai opreasca aceste comisioane ?

Alte discuții în legătură

Banca a cesionat datoria jeniapostol jeniapostol Am avut un credit de nevoi personale la BCR din 2006 pe o perioada de 10 ani. A fost o perioada mai grea ptr. mine si nu am mai putut plati doua rate, dupa ... (vezi toată discuția)
Comisioane abuzive ContSters320906 ContSters320906 Buna ziua, am urm. problema: - la un credit bancar ptr. nevoi personale, de 8 ani plaresc cu varf si indesat dar ptr. ca a avut o restructurare am ajuns sa am ... (vezi toată discuția)
Comision administrare cont sabela sabela Buna ziua. In decembrie 2010, am luat de la Raiffeisen Bank un credit de nevoi personale cu dobanda fixa. Banca acorda Imprumutatului un credit in valoare ... (vezi toată discuția)