avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Banca a cesionat datoria
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Banca a cesionat datoria

Am avut un credit de nevoi personale la BCR din 2006 pe o perioada de 10 ani. A fost o perioada mai grea ptr. mine si nu am mai putut plati doua rate, dupa care mi-am revenit si am platit in continuare, chiar si doua rate pa luna. La inceputul lui martie cand am fost sa platesc rata, surpriza..!!!Nu mai pot plati la banca ptr. ca, creditul a fost cesionat unei firme de recuperare.Toate acestea s-au facut fara sa fiu instiintata in nici un fel. Aceasta firma de recuperare vrea toti banii odata. Mentionez ca la acest credit BCR -ul a perceput comision de risc(destul de mare) si asigurare de viata.Deci practic eu pana acum am platit doar comisioanele bancii. Ce ma sfatuiti sa fac?,Multumesc, Jeni
odata cesionata debitul dvs se schimba situatia mult.
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2010
ContSters104800, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la un contract de credit bancar la bcr Trotus74 Trotus74 Buna ziua. In data de 17.09.2008 am încheiat un contract de credit cu BCR in suma initiala de 64,000.00 RON,credit de nevoi personale cu dobinda fixa de ... (vezi toată discuția)
Bcr... răspuns anpc Trotus74 Trotus74 Buna seara! Am făcut reclamatie către ANPC in leg.cu un credit de nevoi personale încheiat cu BCR in 2008 in care aveam comision de risc si de ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 - restituire comision de risc valutar geta2012 geta2012 Buna ziua, Am un credit de nevoi personale la BCR din 2006, la care mi se percepe commission de risc valutar. Din 2011 am facut cateva sesizari si am cerut ... (vezi toată discuția)