avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comisioane abuzive
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comisioane abuzive

Buna ziua, am urm. problema:
- la un credit bancar ptr. nevoi personale, de 8 ani plaresc cu varf si indesat dar ptr. ca a avut o restructurare am ajuns sa am aceeasi suma de bani pe care am imprumutat-o. Mai mult de atat am intarziat la plata ultimelor rate fapt ptr. care banca mi-a dat dosarul la o firma de recuperere. Am citit contractul si actele aditionale si am constatat ca nu este trecut nici un fel de comision decat faptul ca, comisioanele care mi se opresc lunar si sunt destul de mari sunt prevazute in scadentar.
Vreau sa stiu ce pot face ptr. a se renunta la aceste comisioane si daca ele sunt abuzive din moment ce nu sunt trecute in contract decat pe scadentar?

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar Ale1980 Ale1980 Buna ziua, Ne confruntam cu urmatoarea problema. Inca de la inceput va scriu ca noi am fost neatenti si am crezut in banca \\"X\\" si in functionari. In ... (vezi toată discuția)
Banca are voie sa modifice comisioane fara sa dea anexe la contracte ? adrianot adrianot Sora mea are o intrebare pe care o pun eu pentru ea, citez : \\"Am reusit sa verific contractul de credit si lucrurile ar fi cam asa. Contractul a fost ... (vezi toată discuția)
Og 50/2010-solutie valy2blue valy2blue In 2005 am contractat un credit de nevoi pers.pe o perioada de 120luni in lei,la data incheierii ctr.dobanda curenta era de 18.5%pe an variabila la care se mai ... (vezi toată discuția)