Am trimis o placa de baza perfect funcțională ( testata ) . Totul bine și frumos , placa a ajuns la domnul cumpărător , iar aceasta a zis ca o va monta de unul singur. După câteva încercări de a o monta de unul singur acesta îmi da mesaj ca vrea sa îmi trimită placa înapoi ca nu este funcțională . I am explicat toate soluțiile pe care le putea încerca . Pentru ca mai apoi sa îmi dea mesaj și sa îmi spună ca se va duce cu ea la un service autorizat și ca dacă nu primesc produsul îmi va face plângere penală . Ce pot face in aceasta situație din moment ce eu știu ca placa a funcționat perfect ?
Daca se ajunge la o plangere la politie/ mai de graba la Protectia consumatorului, fiecare din parti isi poate sustine cauza prin documente - contract, certificat de calitate, declaratie de conformitate, Pv de constatare asupra starii tehnice inainte/ dupa incercarea de montaj, etc.
Nu vad ce s-ar putea scrie intr-o plangere penala ?
Vanzare-cumparare de produse pe PLX implica niste riscuri asumate pentru cei care vand-cumpara (mai multe pentru cei care cumpara).
*teapa olx*
Razvan2003
Am trimis o placa de baza perfect funcțională ( testata ) . Totul bine și frumos , placa a ajuns la domnul cumpărător , iar aceasta a zis ca o va monta de ... (vezi toată discuția)