avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am nevoie de formularul A1?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am nevoie de formularul A1?

Firma mama din Olanda doreste sa trimita in Spania la un client 2 ingineri angajati in compania (care face parte din grup) din Romania pentru servicii de asistenta tehnica. Noi ii trimitem cu delegatie dar clientul ne cere sa prezentam si documentul portabil A1. Avem nevoie de acest document avand in vedere ca ei vor fi delegati si nu detasati?
In cazul in care trebuie sa il cerem, am vazut ca sunt foarte multe documente de trimis la casa nationala de pensii printre care si contracte comerciale. La ce fel de contracte se refera? firma din Romania fabrica produsul si il vinde firmei mama. Clientul este al firmei mama deci si contractul este intre firma mama din olanda si client. Acest contract trebuie trimis?

Alte discuții în legătură

Buna ziua. doresc sa infiintez o firma in românia, cu domeniul ... adelinaromina adelinaromina buna ziua. doresc sa infiintez o firma in romania , cu domeniul de activitate prestari servicii in constructii, pentru o firma din Olanda, cu detasare salariat ... (vezi toată discuția)
Formularul a1 nicoletavaly nicoletavaly Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am un prieten care munceste in Italia intr-un santier naval de mai bine de 10 ani. Vazand ca sunt firme ... (vezi toată discuția)
Obtinerea formularului a1 Tkglobal Tkglobal Doresc sa stiu daca o firma nou infintata poate sa detaseze muncitori in strainatate si de asemenea conditile care trebuiesc indeplinite de angajator si ... (vezi toată discuția)