avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua. doresc sa infiintez o firma in România, cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua. doresc sa infiintez o firma in România, cu domeniul ...

buna ziua. doresc sa infiintez o firma in romania , cu domeniul de activitate prestari servicii in constructii, pentru o firma din Olanda, cu detasare salariat . stiu ca detasarea se face pe o perioada de maxim 24 luni cu formularul A1 , cu posibilitate de prelugire in anumite conditii, mai sunt si alte conditii ce trebuiesc indeplinite ca si angajator? imi spunea cineva ca as fi conditionata de vechimea firmei, ca ar trebui sa fie firma infiintata de cel putin 1 an sa pot detasa salariati. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:44, 28 Septembrie 2022
Documentul portabil A1 (angajatori și lucrători independenți) - acte

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea formularului a1 Tkglobal Tkglobal Doresc sa stiu daca o firma nou infintata poate sa detaseze muncitori in strainatate si de asemenea conditile care trebuiesc indeplinite de angajator si ... (vezi toată discuția)
Buna , vreau sa înființez o firma , și am nevoie de formularul ... frentiuionut@yahoo.com frentiuionut@yahoo.com Buna , vreau sa înființez o firma , și am nevoie de Formularul A1 , se poate sau pentru firme noi nu e posibil ! Mulțumesc (vezi toată discuția)
Detasare sau delegare? coraliana coraliana Buna seara, Reprezinta o societatea din Romania care are un contract pt prestari servicii cu o firma din UE. Salariatii mei ( cu care am contract de ... (vezi toată discuția)