Ma poate ajuta cineva cu un regulament (sau lege ?) privitor la delegatiile interne si externe. Un link ar fi nemaipomenit, dar la o adica pot sa ma si deplasez pe teren, doar sa stiu ce sa caut.
In primul rand deplasari in tara. Se considera transportul cu masina firmei (cu delegatul la volan) ca timp platit (spre ex. 4 ore de condus si 6 de munca = delegatie fac 10 ore sau doar 8)? Multumesc.
Depinde ce e scris in contractul de munca.Sa-ti spun cum e la mine la firma.De exemplu:daca un om pleaca in delegatie ,ca sa ai o zi de diurna trebuie sa ai12ore .Adica,daca pleci dimineata la 8 si te intorci la ora 20 seara se considera o zi de diurna .Oricum esti platit pt.acea zi,iar orele ce se depasesc se platesc suplimentar.Iar la noi cine conducea masina avea spor de conducere in functie de km parcursi intr-o luna.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Dreptul la diurna?
madalintt
va salut. am si eu cateva nelamuriri in legatura cu acordarea diurnei. mai explicit: lucrez la o firma de distributie si 6-8 zile pe luna am alocata o alta ... (vezi toată discuția)