avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Delegatie Interna - Externa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Delegatie Interna - Externa

Ma poate ajuta cineva cu un regulament (sau lege ?) privitor la delegatiile interne si externe. Un link ar fi nemaipomenit, dar la o adica pot sa ma si deplasez pe teren, doar sa stiu ce sa caut.
Cel mai recent răspuns: alina39 , utilizator 08:52, 8 Iulie 2006
buna! la ce fel de delegatii de referi? E vb. cumva de deplasari in strainatate si in tara?
In primul rand deplasari in tara. Se considera transportul cu masina firmei (cu delegatul la volan) ca timp platit (spre ex. 4 ore de condus si 6 de munca = delegatie fac 10 ore sau doar 8)? Multumesc.
Depinde ce e scris in contractul de munca.Sa-ti spun cum e la mine la firma.De exemplu:daca un om pleaca in delegatie ,ca sa ai o zi de diurna trebuie sa ai12ore .Adica,daca pleci dimineata la 8 si te intorci la ora 20 seara se considera o zi de diurna .Oricum esti platit pt.acea zi,iar orele ce se depasesc se platesc suplimentar.Iar la noi cine conducea masina avea spor de conducere in functie de km parcursi intr-o luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la diurna? madalintt madalintt va salut. am si eu cateva nelamuriri in legatura cu acordarea diurnei. mai explicit: lucrez la o firma de distributie si 6-8 zile pe luna am alocata o alta ... (vezi toată discuția)
Timpul de lucru in delegatie ddoinatm ddoinatm in calitate de salariat al unui SRL, sunt trimis in delegatie in alta localitate decat in cea care lucrez, iar timpul de deplasare este de aproximativ 7 sau 8 ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare in delegatie varlanmirela varlanmirela Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este corect ca in timpul delegatiilor sa se plateasca ore suplimentare.Pentru ziua de delegatie a fost platita si ... (vezi toată discuția)