avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ore suplimentare in delegatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ore suplimentare in delegatie

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca este corect ca in timpul delegatiilor sa se plateasca ore suplimentare.Pentru ziua de delegatie a fost platita si diurna.
Poate sa apara in pontaj spre exemplu : 8 ore delegatie si 4 ore suplimentare?
Timpul petrecut pe drum (deplasari internationale) se considera timp suplimentar?

Multumesc,

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 6 Noiembrie 2013
Delegarea unde se face , in tara sau in strainatate?
Deplasari in afara tarii.timpul petrecut pe drum depaseste 20 ore.
Durata deplasarii nu poate constitui munca suplimentara ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deplasari de personal si fisa de pontaj AliceS AliceS Buna ziua, Va rog sa imi spuneti, cum ar trebuie intocmita corect o fisa de pontaj pentru salariatii care sunt trimisi in deplasari (in afara locului de ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare neplatite monicaion monicaion Buna ziua, Am de efectuat o expertiza judiciara in cauza promovata de un salariat in functia de sofer care solicita plata orelor suplimentare efectuate pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in primul rand la multi ani. pentru inceputul de an ... Achim2019 Achim2019 Buna ziua. In primul rand La multi ani. Pentru inceputul de an vin si eu cu o problema legata dr pontaj. Lucrez la o societate in domeniul telecomunicatiilor. ... (vezi toată discuția)