avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... incompatibilitate intre persoane de gradul I ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

incompatibilitate intre persoane de gradul I (primar/insp. evidenta populatiei)

buna ziua. sunt pe punctul de a intra in cursa pentru functia de primar a unei comune sotia este deja inspector la evidenta populatiei in aceasta primarie vreu sa stiu daca in momentul in care voi ajunge primar devenim incompatibili si risc sa fiu sanctionat de ANI???????????/
Cel mai recent răspuns: stefan868 , utilizator 16:56, 20 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incompatibil nu , dar conflict de interese da.
Candidati linistit. Important este sa castigati. Sotia in acest caz nu va este subordonata direct, deci nu cred sa fie probleme.
În organigrama primăriei este subordonata direct secretarului .
Ultima modificare: Luni, 20 Iulie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatie de subordonare! Niky84 Niky84 Daca sunt comandantul unei unitati in M.A.I si sotia mea este secretara mea si automat subordonatul meu,exista conflict de interese sau incompatibilitate? (vezi toată discuția)
Exista stare de incompatibilitate sau conflict de interese? Eugen Enescu Eugen Enescu Nevasta primarului este angajata primariei la SPCLEP este in stare de incompatibilitate si conflict de interese potrivit art.95 din 161/2003si art.61, alin 4, ... (vezi toată discuția)
Situatie de incompatibilitate? danpatriche danpatriche Eu candidez pentru functia de primar la alegerile locale din iunie, cumnata mea este contabila pa primarie si daca castig alegerile devin incompatibil . Care ... (vezi toată discuția)