avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Situatie de incompatibilitate?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Situatie de incompatibilitate?

Eu candidez pentru functia de primar la alegerile locale din iunie, cumnata mea este contabila pa primarie si daca castig alegerile devin incompatibil . Care este solutia . pot sa-mi exercit functia de primar si cumnata de contabila ? Sau care trebuie sa renunte . Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 21:20, 17 Martie 2012
De ce deveniti incompatibil?? Ideea este ca sotul/sotia sau rudele de gradul I sa nu fie in raporturi de subordonare directa, cumnata nu are nici o treaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate functie publica dora dora dora dora Conducatorul unitatii - sot Control preventiv si economist - sotie Familie angajata in aceeasi institutie publica=D> (vezi toată discuția)
Incompatibilitate intre persoane de gradul i (primar/insp. evidenta populatiei) stefan868 stefan868 buna ziua. sunt pe punctul de a intra in cursa pentru functia de primar a unei comune sotia este deja inspector la evidenta populatiei in aceasta primarie vreu ... (vezi toată discuția)
Calitatea de consilier local ContSters278216 ContSters278216 un salariat contractual al unei primarii are voie sa fie si consilier local?daca nu, in cazul in care este deja viceprimar este valida numirea sa? multumesc (vezi toată discuția)