avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare abuziva a amplasamentului unui teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare abuziva a amplasamentului unui teren

In mod abuziv (fara acordul proprietarului), primaria dintr-o comuna a schimbat locatia (aceeasi suprafata dar o alta parcela) a unui teren extravilan, prevazut in titlul de proprietate. Primaria a intocmit, abuziv cadastrul pe noul amplasament. Am constatat acest lucru intrucat vreau sa vand terenul, iar cei de la OCPI mi-au precizat ca exista deja intabulare dar pentru o alta parcela! In extrasul de CF exista observatia “in TP este trecut gresit Tarlaua ...”. Mentionez ca atat schimbarea amplasamentului cat si cadastrul pe noul amplasament au fost realizate fara acordul meu si fara respectarea drepturilor elementare pe care le am ca proprietar. Cum ma sfatuiti sa procedez?

Alte discuții în legătură

Cum sa fac carte funciara in acest caz? dogarudobra dogarudobra am o suprafata de 2500mp de teren detinuti cu TP Din 2005, 1000mp din acest teren a fost dat in proprietate altei persoane cu 4 ani mai tarziu un mod ... (vezi toată discuția)
Mod de corectare a unei erori de inscris in tp cu efecte asupra unui contract de v-c ulterior CosticaP CosticaP Buna ziua, am o speta destul de complicata (pentru mine) la care va cer un sfat. In anul 2006 am cumparat un teren extravilan. Vanzatorul mostenise terenul, ... (vezi toată discuția)
Cum pot verifica daca s-a vandut un teren extravilan pe care am titlu de proprietate? ornitorinc ornitorinc Buna ziua, Detin un teren extravilan in judetul Calarasi pentru care am Titlu de Proprietate (in original) emis cf prevederilor Legii 18/1991 prin ... (vezi toată discuția)