avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acces cu utilaje de tonaj pentru executare lucrări
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acces cu utilaje de tonaj pentru executare lucrări

Bună ziua. Dețin un teren pe o stradă care se înfundă în dreptul proprietății mele. Momentan am în execuție o lucrare de împrejmuire, pentru care dețin autorizație. În fiecare zi se prezintă un vecin care nu dorește să aduc cifa de beton pe stradă, pe motiv că se poate deteriora asfaltul și/sau pot fi afectate conductele pentru gaz din pământ. Menționez că asfaltul, și așa de o calitate îndoielnică, este lăsat pe o porțiune în dreptul porții lui, din cauza faptului că acest vecin a folosit ani la rând accesul lui, cât și al meu (proprietățile sunt perpendiculare și e capăt de stradă) pentru a parca mașini cu platformă, rulote, remorci, dubițe. Eu nu am folosit această cale de acces mult timp, terenul fiind liber de construcții.
Întrebarea este: poate să îmi facă reclamații sau plângeri dacă folosesc strada pentru utilaje? Menționez că la intrarea pe stradă nu există restricție de tonaj, doar un semn cu drum înfundat.
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Drept de trecere catre proprietate Makanake Makanake detin o proprietate care are deschidere de 10m catre o strada publica cu latimea de 5m si toata deschiderea catre strada se afla intr-o curba stransa si nu ... (vezi toată discuția)
Drum de acces la proprietate stolo123 stolo123 Buna ziua, Am urmatoarea problema: pentru acces de la drum pana la proprietatea mea, aflata la o diferenta de nivel de circa un metru de la drum, am ... (vezi toată discuția)
Platforma betonata Aleex Aleex Buna ziua. Detin o platforma betonata dar fara pamantul aferent, in acest an am vazut depozitate pe platforma diverse utilaje care nu imi apartin. Dupa ce ... (vezi toată discuția)