Cum as putea colabora in ACTE, cu un prieten foarte bun de familie, care se afla in S.U.A si este cetatean american. Prietenul meu, imi incredinteaza o suma de bani pentru o investitie pe care o voi face aici, in Romania. Pentru asigurarea lui, as vrea sa-l atasez la firma sau poate imi dati un sfat cu ce acte ar trebui sa fac, pentru suma cu care ma crediteaza el? Cu siguranta stiti mai bine ca are nevoie de o dovada pentru suma pe care o disloca si nu numai, poate si o siguranta. De asemenea, as dori sa contactez, un avocat vorbitor de limba engleza care sa discute cu prietenul meu.Daca nu am postat in sectiunea potrivita,va rog sa ne repartizati dvs.unde este cazul!
Multumesc anticipat!!!
Buna ziua, trebuie sa ne oferiti mai multe detalii cu privire la obiectul si modalitatea colaborarii pe care doriti sa o realizati pentru ca in functie de acestea, sa se poata stabili variante juridice optime de transpunere in scris a colaborarii. Ca exemplu, puteti sa incheiati un contract de asociere, sa infiintati o societate in care sa fiti asociati, etc.
Colaborare pfa
Angie_31
Buna seara! Mentionez ca sunt PFA si sunt traducator autorizat pe o limba straina. Este in regula sa colaborez cu alti PFA traducatori autorizati pe alte limbi ... (vezi toată discuția)