avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Tichete vacanta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Tichete vacanta

Buna ziua aveti idee daca pot beneficia de tichete de vacanta pe anul 2020 daca am lucrat pana in data de 4 aprilie ?Am fost asistent personal 2 ani si 7luni dar mi.a decedat pacientul.Sunt in somaj 6 luni.
Ultima modificare: Vineri, 10 Iulie 2020
alexandra_draghici24, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexandra_draghici24 , utilizator 11:21, 17 Iulie 2020
Nu stie nimeni?

alexandra_draghici24 a scris:

Buna ziua aveti idee daca pot beneficia de tichete de vacanta pe anul 2020 daca am lucrat pana in data de 4 aprilie ?Am fost asistent personal 2 ani si 7luni dar mi.a decedat pacientul.Sunt in somaj 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de vacanță pentru fost salariat alexandra_draghici24 alexandra_draghici24 Buna ziua aveti idee daca pot beneficia de tichete de vacanta pe anul 2020 daca am lucrat pana in data de 4 aprilie ?Am fost asistent personal 2 ani si 7luni ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta nataliaz nataliaz Buna ziua! Am depus demisia in 2 aprilie 2020, decizia de incetare s-a facut cu data de 15.07.2020 In data de 05.08.2020 am primit notificare de la firma de ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine ajutor de somaj? cabincrew cabincrew Buna ziua, As dori sa stiu daca in cazul unui CIM pe perioada determinata, in cazul concedierii pe motiv de restructurare, as putea beneficia de ajutor de ... (vezi toată discuția)