avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Tichete de vacanță pentru fost salariat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Tichete de vacanță pentru fost salariat

Buna ziua aveti idee daca pot beneficia de tichete de vacanta pe anul 2020 daca am lucrat pana in data de 4 aprilie ?Am fost asistent personal 2 ani si 7luni dar mi.a decedat pacientul.Sunt in somaj 6 luni.
Cel mai recent răspuns: alexandra_draghici24 , utilizator 13:46, 5 August 2020
Da, proportional cu perioada lucrata.
Vă rog să fiți mai explicit. de unde rezultă proporționalitatea ?
art.12 alin.2 din Normele de aplicare a OUG 8/2009.
[ link extern ]
Primaria Comunei Teliu de care apartin mi.a spus ca au un regulament intern care nu permite celor ce se afla in afara perioadei de angajare sa primeasca aceste tichete sau valoare proportionala cu perioada lucrata.
Ca la noi la nimeni!

Cornel Vasile a scris:

art.12 alin.2 din Normele de aplicare a OUG 8/2009.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete vacanta alexandra_draghici24 alexandra_draghici24 Buna ziua aveti idee daca pot beneficia de tichete de vacanta pe anul 2020 daca am lucrat pana in data de 4 aprilie ?Am fost asistent personal 2 ani si 7luni ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta nataliaz nataliaz Buna ziua! Am depus demisia in 2 aprilie 2020, decizia de incetare s-a facut cu data de 15.07.2020 In data de 05.08.2020 am primit notificare de la firma de ... (vezi toată discuția)
Voucher de vacanță Ioana Kaleozu Ioana Kaleozu Este normal ca un angajat la stat sa nu primească tichetele de vacanta pe anul 2020 din cauza ca în decursul anului 2019 a avut zile de concediu medical? (vezi toată discuția)