Buna ziua,
Intampin o problema. Lucrez la resurse umana la un spital. Am avut o angajat ASISTENT MEDICAL, care la varsta de pensionare standard ar fi fost in iunie 2019, A lucrat pana acum 2 luni cand i-am desfacut contractul de munca pentru pensionare si dupa aceasta ne-a dat in judecata. Conform OUG 144/2008 la art 22 alin 4 s-a modificat prin OUG23/2014 in care spune "Asistenţii medicali generalişti, moaşele şi asistenţii medicali se pensionează la vârsta de 65 de ani, indiferent de sex.". Poate avea castig de cauza? Si daca da, trebuie sa ii platesc drepturi salariale? Desi eu nu am privat-o de nici un drept, acordandu-i practic dreptul la pensionare
Daca varsta de pensionare standard a fost in iunie 2019, atunci cum a mai lucrat pana acum 2 luni cand i-ati desfacut contractul de munca pentru pensionare ??
Pensionare
sperantzula
am varsta de 60ani, as medicala, seful imi sugereaza sa ies la pensie.., conform legii am dreptul sa stau pana la 65ani, in cazul in care imi depun dosarul de ... (vezi toată discuția)
Amanare pensionare
redsofie
Buna ziua,
As dori sa aflu daca o persoana ce are stagiu de cotizare complet si trebuie sa iasa la pensie mai poate ramane in activitate.
Persoana in cauza ... (vezi toată discuția)