avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retragere plangere penala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retragere plangere penala

Buna ziua.
Va rog sa ma indrumati si pe mine in urmatorul caz:
Sora mea are un concubin de 12 ani locuieste cu noi in curte.
In tot acest timp el a facut modificari in casa si in curte construind si demoland fara acordul meu si al mamei.
Suntem 3 coproprietari cote egale,eu mama si sora,nu avem iesire din indiviziune.
Am intrat in niste discutii contradictorii cu el in sensul sa ne ceara acordul cand va mai construi ceva,dar a reactionat violent,si a incercat sa dea in mine.
A spus sa il despagubesc ca el a investit bani in constructii,eu am replicat ca nu l-am obligat sa faca aceste constructii,a facut totul fara acordul nostru.
Am depus plangere pentru santaj si amenintare.
Ulterior am retras plangerea,crezand ca se va potoli,si nedorind sa fac rau lui si sorei mele.
Se pare ca am gresit total,ca acum ma sfideaza si mai mult,construieste un foisor,am fost si la Primar si l-a chemat la Primarie dar el nu s-a prezentat.
Afirma ca la el in curte face ce vrea.
Mai pot face ceva sa ma apar in acest sens?
Mentionez ca sora mea tine cu el.

Alte discuții în legătură

Concubinaj care creează probleme Mihai Cristudor Mihai Cristudor Buna seara,sunt Mihai. Va rog respectuos sa ma îndrumați cum pot proceda legal in urmatoarea situație: Locuiesc la casa la tara împreună cu sora ... (vezi toată discuția)
Interdictie de a construi marfan marfan Buna ziua, Am o ruda care s-a apucat sa traga apa si sa faca toate pregatirile pe un teren pe care suntem mai multi mostenitori. Avem certificatele, terenul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog respectuos sa ma indrumati in urmatoarea problema: ... simamarius69 simamarius69 Buna ziua. Va rog respectuos sa ma indrumati in urmatoarea problema: Locuiesc la tara in casa bunicilor mei din partea tatalui impreuna cu mama,o sora mai ... (vezi toată discuția)