avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere & alocatie copil in cazul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere & alocatie copil in cazul gemenilor

Buna seara ! Sunt insarcinata in 19 saptamani cu gemeni (baieti :)) si ma intereseaza un raspuns profesionist legat de indemnizatia pt crestere copii, alocatii copii si alte posibile venituri pe care statul le acorda in cazul gemenilor.

Am apelat la ajutorul dvs.deoarece tot ce am citi pe internet legat de aceste subiecte nu m-au ajutat catre o concluzie.

Multumesc frumos!
Cristina
Cel mai recent răspuns: CristinaU , utilizator 22:01, 16 Decembrie 2009
Multumesc frumos pentru informatii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie mame oana-edelina oana-edelina sunt mama unui baietel de 7 luni.sunt insarcinata in 5 luni cu al doilea copil.deci cand baietelul va implinii un an eu il voi naste pe al doilea.ce se va ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie gemeni vanda_rosu vanda_rosu Buna seara! In luna februarie voi deveni mamica a doi gemeni si am o vechime in munca de 16 ani. Rugamintea mea este sa-mi spuneti, daca se poate, ce prevede ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de crestere a copilului Narcisaistrate17 Narcisaistrate17 Bună seara am o mică intrebare in ianuarie am nascut 2 gemeni (fata si baiat) în martie 2019 am depus dosar pentru indemnizația de creștere a copilului ... (vezi toată discuția)