avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Alt amplasament teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Alt amplasament teren

Am o hotărâre judecătorească pe amplasament și o persoana este intabulată cu terenul . Pot primi de la primărie alt amplasament de teren agricol identic ? Cum pot vedea ce terenuri sunt puse la dispoziție ? ( am înțeles ceva de balanța fond funciar ) . Am fost la primărie și nici ei nu știu ce terenuri sunt la dispoziție sa dea foștilor proprietari . Primaria a făcut la comisia județeana adresa sa le trimită o hotărâre , sesizare dacă mi pot da pe alt amplasament teren .
Eu vreau sa știu dacă pot vedea ce teren primesc sa mi aleg sa fie aproximativ ca cel al autorului meu pe care este intabulat o alta persoana .
Cum pot vedea lista cu terenurile și dacă refuza sa mi facă propunere pot face cerere la comisie județeana ?

Va mulțumesc !
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Iulie 2020
Bytusi211, utilizator

Alte discuții în legătură

Mostenire cu bucluc loosh36 loosh36 Am mostenit o suprafata de teren in localitatea R. Am aflat de ea doar cand am citit titlul de proprietate al defunctului. Stiu doar suprafata, dar nu stiu ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate adri85adriana adri85adriana Buna ziua , Va rog sa mi spuneti care este termenul maxim de eliberare a titlurilor de proprietate ? Intrebarea mea vine in urma faptului ca in luna MAI ... (vezi toată discuția)
Plan cadastral tutu12 tutu12 In instanta s-a revendicat un teren , castigandu-se procesul si s-a dispus eliberarea unui titlu de proprietate pe vechiul amplasament . Primaria ... (vezi toată discuția)