avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie și domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie și domiciliu

Daca tatăl copiilor nu răspunde la solicitările mele de a îmi da acordul sa părăsesc țara împreună cu copiii în ce măsură și cum i-as putea lua cu mine dacă voi avea contract de muncă în afara țării? Suntem în divorț și nu se interesează deloc de copii. Am cerut și custodia exclusivă. Dar în cazul în care instanta decide altfel ce pot face sa ii iau cu mine?
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Iulie 2020
Ramonici8102, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:53, 13 Iulie 2020
Nu custodia exclusivă va ajuta,teoretic este destul de greu de obținut.Important este sa se stabileasca domiciliul minorilor la domiciliul dvs ,sa se finalizeze procesul de divorț etc.Discutati cu av angajat sau consultați un av astfel de situații se lămuresc doar după studiul dosarului.
Suplinire acord părinte în instanta.
Nu suplinire intrucat este vremelnica si se acorda in scop turistic, ci stabilire a domiciliului la dvs in strainatate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal refuza sa-si dea acordul lilicu lilicu - divortul a fost anul trecut in ianuarie , pe vechiul cod, si mama are custodia copilului , tatal are drept de vizita - mama sa recasatorit cu un cetatean ... (vezi toată discuția)
Custodie copii minori andreea1184 andreea1184 Daca tatal este plecat din tara si eu la randul meu vreau sa plec sa ma stabilesc cu copii in afara tarii cum pot proceda?Am vreo sansa daca actionez in ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala leona777 leona777 va rog frumos sa ma ajutati cu un model de ordonanta presedintiala ptr stabilire domiciliu minor la mine si exercitare exclusiva a autoritatii parintesti. Se ... (vezi toată discuția)