avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... dosar pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

dosar pensionare

Va multumesc pentru raspunsul la prima mea intrebare, dar as vrea sa-mi raspundeti la inca o intrebare.
Ce acte trebuie sa-mi dea firma pentru ca eu sa-mi pot depune dosarul la Casa de Pensii? si cand se face lichidarea daca eu mai am concediu medical pana la sfarsitul lunii decembrie
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:10, 16 Decembrie 2009
pensie pentru limita de vârsta:
- cerere de pensie tip model anexa 12 ( Norma din 4 mai 2001 de aplicare a prevederilor Legii nr. 19/2000 privind sistemul pub;lic de pensii si alte drepturi de asigurari sociale);
- carnet de munca original si copie;
- acte de vechime în munca realizata în alte sectoare;
- livret militar, original si copie;
- diploma de studii, original si copie;
- adeverinta privind adaosuri si sporuri;
- dovada certificarii stagiului de cotizare;
- procura speciala pentru mandatar daca este cazul;
- adeverinta cu data încetîrii calitatii de angajat;
- acte privind calitatea de beneficiar al L118 (persecutat politic) sau L42 (Revolutia din decembrie 1989).
Interventie moderator

Va rog sa continuati sa puneti intrebari in legatura cu subiectul postat in cadrul topicului initial, pe acesta il voi inchide.

O seara placuta va doresc! :)

Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte se depun la casa de pensii impreuna cu cererea privind acordarea pensiei pentru limita de varsta? anucy anucy Buna ziua,ce acte trebuiesc la iesirea la pensie ,limita de varsta din invataman.multumesc.astept raspuns. (vezi toată discuția)
Documente necesare pensie de urmas danyels danyels Care sunt documentele necesare pentru depunerea dosarului pentru pensia de urmas?Mentionez ca mostenitorul(sotia) nu are nici un venit,iar sotul a fost cadru ... (vezi toată discuția)
Pot sa beneficiezi pensie de boala sau protectie sociala?! sutai_mikiti sutai_mikiti Doresc sa aflu daca pot beneficia de pensie de boala sau servici de ajutor social , sanatate luind in considerare urmatoarele virsta 40 de ani , ani lucrati ... (vezi toată discuția)