avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal art. 335 al. 2
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal art. 335 al. 2

Salutare! Pe data de 18.04.2019 mi s-a întocmit dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat, in momentul de față dosarul este in camera preliminară. Este posibil să mi se anuleze permisul ținând cont ca e prima mea faptă penală? Cam cât mai durează pana la hotărârea definitiva? Mulțumesc!
După asta ce mai urmează?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Este un termen administrativ in care instanta verifica daca ati depus cereri si exceptii.

Dupa ce ramane definitiva incheierea, se fixeaza termen pe fond.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masuri si exceptii dispuse de camera preliminară Misincageorge251 Misincageorge251 Am un dosar penal pentru conducerea sub influenta băuturilor alcoolice,în iulie trebuie sa ma prezint pentru măsuri si excepții etc,adică dosarul cu ... (vezi toată discuția)
Aflare stadiu Mirricca Mirricca Buna ziua, am un dosar penal datorita faptului ca am condus sub influenta bauturilor alcoolice pe data de 19.12.2016 fiind testat cu aparatul a rezultat 0.52 ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis acum 2 ani ku990 ku990 in data de 25 iunie 2016 mi s-a intocmit dosar penal pentru conducere fara permis, o luna mai tarziu, 26 iulie 2016 mi s-a intocmit cel de al doi-lea dosar ... (vezi toată discuția)