avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot deveni proprietar pe terenul aferent casei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot deveni proprietar pe terenul aferent casei nationalizate a cărei proprietara sunt de 35 ani

Bună seara. În 1995 am cumpărat o casa naționalizata de la stat, însă pe terenul aferent casei plătesc chirie. Am înțeles că pot deveni proprietar pe acest teren.(in cazul meu 50mp)
Știți unde ma pot adresa și ce pași sunt de urmat?

Alte discuții în legătură

Cum pot deveni proprietara pe terenul unde este amplasata casa a cărei proprietara sunt BFlori BFlori Bună ziua. În 1995 am cumpărat o casa naționalizata însă pe terenul din jurul casei plătesc chirie și în ziua de astăzi. Am aflat de la un vecin de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. În 1997 am cumpărat cu legea 112 ,in cluj-napoca ... octavian63 octavian63 Bună ziua. În 1997 am cumpărat cu legea 112 ,in Cluj-Napoca un apartament intr-o casa naționalizata de la stat , însă pe terenul aferent casei ( curte ... (vezi toată discuția)
Teren aferent unui imobil nationalizat cumparat prin legea 112 maryag maryag buna ziua,as dori sa va intreb in legatura cu terenul aferent unui imobil nationalizat cumparat ,cu legea 112, in rate,.ce se intampla cu acel terenn ? Se ... (vezi toată discuția)