avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. În 1997 am cumpărat cu legea 112 ,in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. În 1997 am cumpărat cu legea 112 ,in Cluj-Napoca ...

Bună ziua. În 1997 am cumpărat cu legea 112 ,in Cluj-Napoca un apartament intr-o casa naționalizata de la stat , însă pe terenul aferent casei ( curte ) plătesc chirie. Am înțeles că prin instanta pot obtine si terenul din curte . Oare ce am de facut ?

Alte discuții în legătură

Cumparare teren casa nationalizata misha1 misha1 Buna seara! In luna august s-a vehiculat ideea ca guvernul a pregătit un proiect de lege care stabileşte că proprietarii de case naţionalizate care au ... (vezi toată discuția)
Curte icral grandanat grandanat Buna seara, Am in vedere cumpararea unui apartament intr-o casa si as vrea sa va cer sfatul intr-o problema legata de curtea acestui imobil. Pe scurt, este ... (vezi toată discuția)
Curte in indiviziune - casa nationalizata ari3l ari3l Buna ziua, Detin o casa nationalizata. Initial a fost o singura casa, dar care ulterior care este impartita intre 3 familii (eu inclusiv). Fiecare familie ... (vezi toată discuția)