avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Teren aferent unui imobil nationalizat cumparat prin ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Teren aferent unui imobil nationalizat cumparat prin legea 112

buna ziua,as dori sa va intreb in legatura cu terenul aferent unui imobil nationalizat cumparat ,cu legea 112, in rate,.ce se intampla cu acel terenn ? Se inchiriaza proprietarului sau este acesta obligat sa il cumpere sau sa plateasca chirie pe el? Daca proprietarul casei nu doreste terenul ce se intampla cu acesta?=D>
Ultima modificare: Luni, 15 Aprilie 2013
carmen01011958, moderator
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 21:20, 16 Aprilie 2013
Va atasez un topic, unde veti gasi lamuriri privind terenul unui imobil nationalizat, casa dobandita prin Legea 112/1995.

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai vand curtile caselor nationalizate sau nu ? iongheorghe iongheorghe Buna ziua, La sfarsitul lunii august 2009, Guvernul a initiat un proiect de lege prin care proprietarii care au achizitionat o locuinta prin Legea caselor ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren casa nationalizata misha1 misha1 Buna seara! In luna august s-a vehiculat ideea ca guvernul a pregătit un proiect de lege care stabileşte că proprietarii de case naţionalizate care au ... (vezi toată discuția)
Plata chirie teren in folosinta - teren vandut ca si cota parte in baza legii 112/1995 Mr-X Mr-X Buna ziua, Parintii mei detin un apartament si o cota parte din partile comune de 10% intr-un imobil (casa nationalizata) cumparat in baza legii ... (vezi toată discuția)