avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se mai vand curtile caselor nationalizate sau nu ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se mai vand curtile caselor nationalizate sau nu ?


Buna ziua,

La sfarsitul lunii august 2009, Guvernul a initiat un proiect de lege prin care proprietarii care au achizitionat o locuinta prin Legea caselor nationalizate sunt obligati sa cumpere si terenul aferent, pentru care pana acum plateau chirie la primarii.

As dori sa va intreb, daca proiectul respectiv a fost finalizat in cele din urma, sau nu ?



Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 17:54, 12 Octombrie 2009
Pana in prezent nu exista o prevedere legala care sa permita cumparatorilor pe legea 112/1995 sa achizitioneze si terenul liber din curtea imobilelor respective!
exact...dar si cand va aparea se zice ca ar fi vai si amar...se spune ca s-ar vinde acele terenuri la pretul zonei...in concluzie detin o casa veche estimata la 70000eur si terenul aferent ei, ca sa-l cumpar ma va costa pe putin 150.000eur...s-o creada ei ca vor gasi prosti de fraierit:P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren aferent unui imobil nationalizat cumparat prin legea 112 maryag maryag buna ziua,as dori sa va intreb in legatura cu terenul aferent unui imobil nationalizat cumparat ,cu legea 112, in rate,.ce se intampla cu acel terenn ? Se ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren casa nationalizata misha1 misha1 Buna seara! In luna august s-a vehiculat ideea ca guvernul a pregătit un proiect de lege care stabileşte că proprietarii de case naţionalizate care au ... (vezi toată discuția)
Cum cumpar unteren aferent locuintei cumparate in baza legi 112...? dragoiu bogdan alexandru dragoiu bogdan alexandru am cumparat o locuinta nationalizata si am inteles ca urmeaza sa apara un proiect de lege sau ceva de genul asta referitor la vanzarea terenurilor aferente ... (vezi toată discuția)