avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Înălțime gard în zona de terasare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Înălțime gard în zona de terasare

Bună ziua,

Ce pot face pentru a obține mai multă intimitate, în privința unui gard construit pe o terasare (legală), dacă diferența de nivel intre vecini este de 1.2-1.5m? Cât de înalt poate fi gardul? Dacă vecinul de mai jos nu e de acord, cum se poate înălța acest gard la 2m? Se poate face gardul opac, dacă este tip grilaj rar? Cât de aproape de gard se poate planta (gard viu/tuia) si la ce înălțime maximă?

Cu mulțumiri anticipate.

Alte discuții în legătură

Buna ziua. vecinul meu a plantat un gard viu. care este inaltimea ... mimi110 mimi110 Buna ziua. Vecinul meu a plantat un gard viu. Care este inaltimea maxima pe care o poate avea acesta? Acei tuia au deja 2 metri. Multumesc! (vezi toată discuția)
Inaltime gard la strada mediul rural laluneculai laluneculai Buna seara, As dori sa stiu care sunt regulile pentru stabilirea inaltimii unui gard la srada in mediul rural.Ma intereseaza inaltimea maxima a gardului,cat ... (vezi toată discuția)
Distanta la care pot sa plantez pomi tuia fata de casa vecina adrian110279 adrian110279 Buna Ziua, Langa casa mea s-a mai construit o casa care are geamurile cu deschidere si vedere in curtea mea. Intre casele noastre exista un gard de ... (vezi toată discuția)