avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Vecinul meu a plantat un gard viu. Care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Vecinul meu a plantat un gard viu. Care este inaltimea ...

Buna ziua. Vecinul meu a plantat un gard viu. Care este inaltimea maxima pe care o poate avea acesta? Acei tuia au deja 2 metri. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:52, 1 Noiembrie 2024
Conteaza la ce distanta de gard. Dacă sunt mai mari de 2 m, la 2 m de gard, daca sunt lângă limita de proprietate, trebuie tăiați la 2m înălțime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta minima fata de limita proprietatii la care este permisa plantarea pomilor vasilica52 vasilica52 Va rog sa-mi spuneti care este distanta minima fata de limita proprietatii la care este permisa plantarea pomilor si care este baza legala. Doresc sa stiu ... (vezi toată discuția)
Incalcare cod civil baciu n cristian baciu n cristian de 5 ani am un vecin cu care nu am avut conflicte dar anul trecut ia venit asa deodata sa planteze 6 arbori tuia de vreo 2,5 m inaltime la nici un metru de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am și eu o întrebare ptr un consultant in domeniul ... Iorga Niculai Iorga Niculai Bună ziua.Am și eu o întrebare ptr un consultant in domeniul juridic.La ce distanță se plantează un butaș de vie față de proprietatea vecinului?! ... (vezi toată discuția)