avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Abuz grav al Primariei Brasov
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Abuz grav al Primariei Brasov

Buna dimineata.
Cum este posibil ca având HCL de dezmembrarea a unui imobil ( teren ) pe care exista o construcție personala (fara acte- conform Ocpi) ,după toate cheltuiele si eforturile noastre imense , Primaria desi sesizata (la Serv.Patrimoniu,Cadastru, Arhitect sef,Dur Tehnica) sa nu tina seama de documente si sa demareze proceduri pentru întocmirea proiectului de construire Sens Giratoriu, prin demolarea Construcției?
Va rog insistent, sa ma ajutati cu îndrumări de specialitate.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 14:04, 20 Iulie 2020
Dati in judecata Primaria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie modificare Ioanacb Ioanacb Buna ziua, am si eu o nelamurire ! Locuiesc intr-o casuta din mediul rural, nu foarte mare cu camere inguste ! Cum in familie cat de curand ne apropiem de un ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie vetturia vetturia Doresc sa inscriu constructia de pe terenul propietate(intabulat) la oficiul de cadastru si publicitate imobiliara.Am autorizatia de constructie si ... (vezi toată discuția)
Proiectarea unei case valy 84 valy 84 Buna ziua. Am o casa in bucuresti, o casa veche din caramida si asa vrea sa o daram si sa fac alta in locul ei P + 1, parter 65 mp, etaj 65 mp. Cam cat m-ar ... (vezi toată discuția)