avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... neprezentare la proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

neprezentare la proces

Buna ziua ,
sunt parte intr un dosar si am termen in 17.07.2020 , ce trebuie sa fac in conditiile in care nu ma pot prezenta la proces deoarece nu mi pot lua liber de la serviciu .

Va multumesc .
vorbiti cu avocatul, poate cere o amanare
Bună ziua, puteți depune la dosar o cerere de amânare și acordarea unui termen scurt , motivat de faptul că, nu vă puteți lua liber în ziua aceea!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizitare cosmina71 cosmina71 Buna ziua In iunie urmeaza a avea primul termen la proces. Problema e ca in acea perioada eu voi fi plecata cu copilul in concediu. Am fost sfatuita sa fac ... (vezi toată discuția)
Proces la iccj - acordare termen pentru angajare aparator maneageorge99 maneageorge99 1-Este obligata instanta Inaltei Curti de Casatie si Justitie sa acorde un nou termen de judecata,la primul termen, daca nu am angajat inca aparator ales ... (vezi toată discuția)
Avocat din oficiu - avocat ales trailer1234 trailer1234 Buna ziua! Daca instanta mi-a acordat un avocat din oficiu, care m-a aparat timp de trei termene, pot solicita amanarea termenului pentru a-mi angaja un avocat ... (vezi toată discuția)