avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj si PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj si PFA

Dupa intrerupetea contractului de munca sunt in preaviz pana in 07 august 2020.
1. Daca pana la data respectiva i-mi fac un PFA mai am dreptul la somaj?
2. Daca incep activitatea pe PFA in ce conditii se intrerupe indemnizatia de somaj?
3. Daca se intrerupe activitatea pe PFA (ex. lipsa contracte) se poate solicita somaj?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pfa ordonanta 30/2020 actualizata hugobos hugobos Buna ziua! Sunt PFA ,fara contract de munca,cu activitatea taximetrie si as dori sa stiu daca prin ordonanta de urgenta 30/2020 actualizata prin oug 32/2020 ... (vezi toată discuția)
Revenire din ccm dia_cj2005 dia_cj2005 Buna ziua,in data de 16 nov va trebui sa ma intorc la servici,insa m-au anuntat de pe acum cum ca nu mai au nevoie de mine! Nedumeririle mele sunt: -cum sa ... (vezi toată discuția)
Somaj din pfa. am fost angajat timp de 30 ani pana in luna august 2020. din ... Endre P Endre P Am fost angajat timp de 30 ani pana in luna august 2020. Din august pana in 7 decembrie am fost somer cand am pierdut somajul deoarece am inceput sa realizez ... (vezi toată discuția)