buna ziua,
ce demersuri se pot face in situatia in care o executare silita nu este dusa la indeplinire de catre un birou de executare judecatoresc?
pe scurt: mai multi creditori, am urmat procedura de executare silita institutia publica la care lucram, deoarece am castigat in instanta, inclusiv la curtea de apel, de a ne fi inapoiate drepturile banesti retinute fara temei legal. institutia nu s a conformat, iar noi am executat silit. Biroul executoresc judecatoresc, a urmat procedura, si a luat comisionul de la institutia noastra punand poprire pe conturile institutiei, dar pentru noi, creditorii, nu a mers mai departe. Mai mult decat atat, respectivul BEJ numai doreste sa faca alte demersuri, pentru noi, ca sa duca la indeplinire ceea ce am initiat noi (dupa ce el si aluat comisionul), si, evita sa ne mai primeasca in audienta, desi noi am solicitat in nenumarate randuri.
Va rog mult, spuneti ne ce putem face in aceasta situatie? Reluam procedura de executare silita la alt BEJ sau putem sa l dam in judecata pe actualul BEJ care nu a dus la finalizare procedura de executare silita???
multumesc frumos.
Executare silita
nellirata
In septembrie 2012 am primit o comunicare de la un birou executor judecatoresc prin care eram somata ca in termen de 1 zi sa achit o suma de bani ce reprezenta ... (vezi toată discuția)
Executare silita
ancapui
Buna seara, Dacă am primit o somație cu executare silită pentru mașina in urma neplății unei datorii la un credit făcut și eu vreau sa achit datoria ... (vezi toată discuția)