avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Reluare activitate pacient Covid
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Reluare activitate pacient Covid

Poate un angajator interzice reluarea activității la locul de munca unui angajat pozitiv Covid 19 care a fost externat dupa 15 zile de spitalizare (rezultatul ultimului test în spital fiind pozitiv).
Menționez ca la ultimul control epidemiologic, s-a eliberat o adeverinta care atesta ca pacientul nu mai prezintă risc de contagiozitate si își poate relua activitatea.
As dori sa știu care este demersul legal în situația în care angajatorul nu permite reluarea activității fără prezentarea unui test negativ.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:17, 13 Iulie 2020
se stiu atat de putine despre acest virus, incat ma indoiesc de ce se adevereste acolo. cu scuze.
s-ar putea ca ceilalti angajati sa intre in greva. si nu-i puteti condamna. frica...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am 2 intrebari: 1 angajatul este obligat sa anunte ... Dan Rafira Dan Rafira Buna seara. Am 2 intrebari: 1 Angajatul este obligat sa anunte angajatorul ca a facut un test covid inainte de a primi rezultatul? 2 Dupa cele 14 zile de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. aceasta lege din 4.12.2020, art.3 hotărârea comitetului ... Diana Daisy Diana Daisy Buna ziua. Aceasta lege din 4.12.2020, Art.3 Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 36/21.07.2020 privind constatarea pandemiei ... (vezi toată discuția)
Recunoaşterea meritelor personalului angajat unitate sanitara covid-19 Registered_user Registered_user Buna ziua tuturor, LEGE nr. 56 din 15 mai 2020 Prezenta lege reglementează modalităţile de recunoaştere a meritelor personalului medical participant la ... (vezi toată discuția)