avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reprezentantii salariatilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reprezentantii salariatilor

Buna ziua!

In firma la care lucrez din 1 ianuarie (data infintarii) am fost ales, impreuna cu alti colegi, reprezentant al salariatilor din luna februarie. De atunci pana acum suntem tot in negocieri cu conducerea, negocieri inca neconcretizate printr-un CCM. M-ar interesa care e procedura de inregistrare la ITM a reprezentantiilor alesi ai salariatilor si a CCM si termenii limita.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ifrimcristina , utilizator 22:36, 15 Octombrie 2006
Contractul colectiv d emunca se renegociaza dupa 12 luni de la incheierea primului contract colectiv demunca sau acesta cu cordul salariatilor reprezentativi se mai poate prelungi pana inca 12 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz itm prelungire cu 12 luni a contractului colectiv de munca incheiat pe 24 de luni laraband laraband Buna seara, Avem in vigoare un Contract colectiv de munca la nivel de unitate care s-a incheiat in 2012, pe o perioada de 24 luni si care va expira curand. Am ... (vezi toată discuția)
Ccm- alinaion82 alinaion82 Buna ziua! In cadrul firmei avem CCM din luna octombrie a anului trecut. Acum, ca a trecut un an, trebuie sa se aleaga din nou reprezentantii salariatilor si ... (vezi toată discuția)
Negociere ccm marius68marius marius68marius Buna ziua, doresc si eu o lamurire la urmatoarea situatie: - suntem societate de stat - avem doua sindicate nereprezentative afiliate fiecare la cate o ... (vezi toată discuția)