avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Drept de servitute
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Drept de servitute

Am avut un teren care l am parcelat si l am vanut...accesul la parcele facandu se pe un drum de servitute.proprietarul ultimului lot a inceput constructia unui zid de sprijin pe drumul de servitute in dreptul lotului lui specificand ca ce este in dreptul terenului lui ii apartine...eu din ce stiu nu este definita exact suprafata ce ii apartine ..ea nu poate fi delimitata..are dreptul de constructie pe drumul de servitute?se poate spune care este suprafata lui din drumul de servitute?

Alte discuții în legătură

Probleme certificat de urbanism ionutserban ionutserban Buna Ziua! In ultimele 2 saptamani am niste probleme destul de mari cu primaria dupa cum urmeaza. La inceputul anului am achizitionat un teren rezultat in ... (vezi toată discuția)
Coproprietate cote parti Catala Catala Buna ziua, Va supun atentiei urmatorul caz: In urma unei iesiri din indiviziune au rezultat 4 loturi pentru trei proprietari.Unul din loturi a ramas in ... (vezi toată discuția)
Ce obligatii are un proprietar de drum de servitute? moniquenoir27 moniquenoir27 Buna ziua, am si eu urmatoarea problema... Am cumparat impreuna cu alte 3 persoane un teren pe care l-am imparit si evident fiecare dintre noi am cedat, ... (vezi toată discuția)