avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Acte cumparare casa demontabila
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Acte cumparare casa demontabila

Buna ziua,
Care sunt actele necesare pentru cumpararea unei case de lemn la tara, casa care urmeaza a fi demontata de pe terenul unde se afla in prezent si mutata pe un alt teren, unde doresc sa o mansardez si sa o fac locuibila?
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 14 Iulie 2020
Tagete, utilizator

Alte discuții în legătură

Act de proprietate pe un spatiu inexistent daniel anca daniel anca Buna ziua. Am tot rasfoit internetul in cautarea unor persoane care m-ar putea ajuta sa inteleg un lucru. Mama mea detine o casa cu pod. Acel pod doresc sa il ... (vezi toată discuția)
Intabulare drept de proprietate- rectificare intabulare fl0rri fl0rri Buna ziua , Vrem sa corectam cadastrul si cartea funciara si sa intabulam corect proprietatea. Am achizionat in Bucuresti o constructie plus teren , prin ... (vezi toată discuția)
In acte pod si in realitate mansarda Ghiuldan Ghiuldan Buna ziua, Va rog sa imi spuneti ce probleme as intampina daca as cumpara o casa in care exista o mansarda locuibila dar este trecuta in acte ( cadastru si ... (vezi toată discuția)