avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SC in denumire firma si bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SC in denumire firma si bilant

Buna ziua,
1. in actul constitutiv al firmei este specificat ca asociatul unic a constituit o societate comerciala cu denumirea ``ABC SRL``. Cum este corect sa apara in declaratiile fiscale si situatiile financiare: SC ABC SRL sau doar ABC SRL?
2. Nu mai deschid alt topic, daca asociatul unic este si administrator unic, are studii superioare economice si se angajeaza ca director economic sau economist la firma, poate semna bilatul propriei firme?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Administrator unic la srl si director economic LIANARUS LIANARUS Sunt Administrator unic la un SRL cu 10 asociati.Sunt si asociat majoritar.Am fost numita pe perioada nedeterminata prin Actul Constitutiv si am fost si ... (vezi toată discuția)
Compatibilitatea calitatii de asociat unic si semnarea situatiilor financiare ale societatii Monasl Monasl Sunt asociat unic intr-o societate comerciala, am functia de economist. Pot sa intocmesc situatiile financiare si sa le semnez atat ca asociat cat si in ... (vezi toată discuția)
Bilant Ipra Ipra Economist angajat cu carte de munca ,.membru ceccar ca contabil autorizat, poate semna bilantul unei societati care are cifra de afaceri mai mare de 35000 ... (vezi toată discuția)