avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administrator unic la srl si director economic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administrator unic la srl si director economic

Sunt Administrator unic la un SRL cu 10 asociati.Sunt si asociat majoritar.Am fost numita pe perioada nedeterminata prin Actul Constitutiv si am fost si salariata . Am ajuns la varsta pensionarii si odata cu Decizia de pensionare am incetat contractul de munca dar raman in continuare administrator unic. Intrucat sunt de profesie economist -cu studii superioare- pot sa inchei un CIM cu societatea pt.functia de Director economic (sau contabil sef ) si sa-mi semnez toate Situatiile si Declaratiile fiscale? Adica sa fiu Administrator unic numit de asociati prin Actul Constitutiv si Director economic angajat al firmei,retribuit cu un salar si cu plata tuturor obligatiilor care deriva de aici.Sa semnez Situatiile financiare in calitate de administrator si de director ec.
Astept cu interes parerea dvs.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Sc in denumire firma si bilant debutant2013 debutant2013 Buna ziua, 1. in actul constitutiv al firmei este specificat ca asociatul unic a constituit o societate comerciala cu denumirea ``ABC SRL``. Cum este corect ... (vezi toată discuția)
Compatibilitatea calitatii de asociat unic si semnarea situatiilor financiare ale societatii Monasl Monasl Sunt asociat unic intr-o societate comerciala, am functia de economist. Pot sa intocmesc situatiile financiare si sa le semnez atat ca asociat cat si in ... (vezi toată discuția)
Semnatura bilant cateldestept cateldestept Daca sunt asociat unic al unui SRL si in acelasi timp sunt angajat al societatii in functia de economist, pot semna bilantul si la administrator si la intocmit? (vezi toată discuția)