Am facut o cerere reconventionala la o cerere a unui proprietar de teren ce a facut un schimb de terenuri cu Primaria si care solicita Primariei sa-i elibereze o autorizatie de demolare pentru niste cladiri ce erau amplasate pe acest teren inchiriat de mine de la Primarie cu 15 ani inainte. Eu am cerut in cererea reconventionala ca in cazul cand se va elibera aceasta autorizatie de demolare , proprietarul terenului sa-mi achite c-val acestora.
Primaria a refuzat initial sa-i elibereze autorizatie de demolare, dar el a castigat in instanta , iar Primaria a fost obligata sa-i dea autorizatie de demolare . El insa nu le-a demolat inca , dar a vandut terenul la altcineva cu o sedinta inainte de sentinta justitiei, inaintand justitiei contractul de vanzare si exprimandu-si intentia de a se retrage din proces.
Intrebare: Noul proprietar al terenului mai are dreptul sa le demoleze folosind autorizatia vechiului proprietar ?
Care ar fi calea de urmat in acest caz pentru a continua procesul pentru recuperarea c-valorii cladirilor si cine ar trebui sa le plateasca ( vechiul proprietar sau cel nou?) ???