avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Posibilitate transfer credite facultate
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Posibilitate transfer credite facultate

Buna ziua,

Am urmat cursurile Facultatii de Arhitectura din cadrul Universitatii Tehnice -Gheorghe Asachi- Iasi, in regim taxa, timp de 5 ani din 6 in total, in urma cu mult timp. Am fost exmatriculat in 2018 din cauza neplatii taxelor scolare.

Intrucat nu mi-a placut sistemul educational al acestei facultati, taxele mari etc, m-am oprit din a o continua. Doresc totusi sa aflu daca dupa acesti ani, exista posibilitatea ca in cazul meu personal sa se poata efectua un transfer de credite de la acea facultate la oricare alta (chiar intre doua institutii de invatamant superior distincte ca profil), in conditiile in care sunt exmatriculat?

Va multumesc,
S.C.

Alte discuții în legătură

Licentiati cu diplome nerecunoscute.. kitty_mnk1985 kitty_mnk1985 In legatura cu Universitatea Spiru Haret, care isi bate joc de studenti...Am urmat cursurile Facultatii de Management intre anii 2004-2008, la forma de ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie exmatriculare doctorat rc-st. rc-st. Mama mea a urmat cursurile de doctorat la o universitate din romania fiind in acelasi timp studenta la aceea facultate. S-a inscris la doctorat cu o alta ... (vezi toată discuția)
Promovare sau recrutare arhitect ContSters119148 ContSters119148 Buna ziua, Lucrez din 2002 la primaria unui orasel mic (infiintat in 2004), am inceput cu inspector resurse umane pana in 2009, iar din 2009-2013 am trecut ... (vezi toată discuția)