avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare sau recrutare arhitect
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare sau recrutare arhitect

Buna ziua,
Lucrez din 2002 la primaria unui orasel mic (infiintat in 2004), am inceput cu inspector resurse umane pana in 2009, iar din 2009-2013 am trecut prin dispozitia primarului ca inspector urbanism. In prezent am functia publica- inspector,Grad profesional- principal, Gradatie -4,Clasa – 41,Salariu-1098. In organigrama este functia de arhitect care are in subordine inca 4 posturi.Problema e ca eu am terminat facultatea de drept in 2000(4 ani), am facut cursuri de urbanism de 1080 ore in 2009, iar acuma am terminat studii postuniversitare de urbanism si amenajarea teritoriului conform OUG 7/2011 pentru modificarea Legii 350/2001 privind amenajarea teritoriului. Intrebarea este : Cum as putea ocupa functia de arhitect sef, prin promovare , prin concurs sau prin dispozitie? Mentionez ca lucrez singur in acest compartiment, problema ar fi de ....salar.
multumesc!
Cel mai recent răspuns: R_DOINA , utilizator 09:06, 21 Iulie 2013
Buna ziua. Si pe mine ma intereseaza raspunsul la acest subiect.Si eu lucrez ca si consilier urbanism intr-o primarie de oras -5 mii locuitori , din anul 2000.Sunt singura care ma ocup de problemele de urbanism si de 2 ani semnez pentru arhitect -sef, fara a beneficia de indemnizatie pentru ca nu am pregatire de specialitate .Am terminat administratie publica - 4 ani si master - in alt domeniu,nu in urbanism, Sunt foarte suparata ptr ca am o raspundere mare ,cu bani putini.S-a organizat concurs de ocupare a postului de multe ori ,insa nu a fost nimeni interesat. V a rog sa-mi spuneti ,daca doritii , unde ati terminat cursurile postuniversitare si sub ce forma . Vreau sa ma specializez in domeniu, insa nu la modul sa ma apuc de o alta facultate ,mai ales ca la facultate cursurile sunt la zi.Nu se merita atat efort pentru ca salariul de bugetar lasa de dorit. Salariul meu este de numai 990 de lei net.
Buna ziua,
Am urmat cursurile postuniversitare la Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iasi facultatea de arhitectura G.M. Cantacuzino cu durata de 1 an 2012-2013 ,iar cursurile se tineau sambata...de unde sunteti?
Multumesc pentru raspuns. Nu cred ca un astfel de curs m-ar ajuta sa promovez in fct. de arhitect -sef ,insa un lucru e cert ...,daca l-as face mi-ar fi de folos la dosar in sensul ca am si o pregatire in domeniul urbanism . Am sa ma interesez la Bucuresti ca este mai aproape de mine.Eu sunt din jud. Tulcea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhitect sef primarie....poate ma juta si pe mine cineva... mihaita10 mihaita10 Buna ziua, Am terminat Facultatea de Stiinte Juridice in 2000 (5 ani), m-am angajat la Primaria unui orasel infiintat in 2004 cu o populatie de 13500 pe ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionar public oxi oxi Buna ziua, Sunt functionar public la o primarie de comuna incadrata prin concurs in 2007 la compart. Urbanism si achizitii publice pe functie de executie, ... (vezi toată discuția)
Arhitect sef comuna mihaela petcu mihaela petcu Buna ziua! Vreau sa aflu daca functia de arhitect sef din cadrul unei primarii de comuna poate fi ocupata prin concurs de catre inspectorul cu atributii de ... (vezi toată discuția)