avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită MASINA CONFISCATĂ LA RAR ( NU ESTE FURATA)
Discuție deschisă în Executare silită

MASINA CONFISCATĂ LA RAR ( NU ESTE FURATA)

Am cumpărat acum 7 luni o mașină din Belgia si cand am fost la RAR pentru înmatriculare aceștia mi.au pus sechestru pe ea pe motiv ca o serie nu ar fi conforma sau ceva de genul, toate seriile sunt ok, sunt aceleași dar seria din față din ce am inteles ar fi sudata, probabil masina a fost accidentată si reparată dar nu vad ca ăsta sa fie un motiv pentru care sa nu o pot inmatricula din moment ce in Belgia masina era inmatriculata. Ce ma sfătuiți sa fac?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:39, 15 Iulie 2020
Va confruntati cu situatie delicata deoarece RAR blocheza documentele si vehiculele care prezinta interventii neautorizate si neconsemnate in cartea tehnica
In situatia in care a fost intervenit la capacul amortizorului unde este stantata seria ,este necesar sa existe documentele legale care sa ateste ca interventia a fost executata in unitate autorizata,sa se precizeze daca a fost sau nu inlocuita caroseria sau ce elemente au fost inlocuite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu seria de la caroserie crocoi crocoi Buna seara,in toamna anului trecut am facut reparatii la masina(m vito) in particular ca a fost mai ieftin,a fost cazul si de tinichigerie si am taiat o bucata ... (vezi toată discuția)
Serie repoansonata eddy2207 eddy2207 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema am fost la RAR sa fac identificare masini recent achizitionata toate bune si fumoase ajung acolo completez ... (vezi toată discuția)
Autoturism retinut de politie zoso87 zoso87 Dupa cum spune si titlul, am aceasta problema: politia mi-a retinut masina. Cum s-a intamplat.... Am achizitionat un autoturism si am fost, ca tot omul, sa-l ... (vezi toată discuția)