avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Decizie numire responsabil Covid
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Decizie numire responsabil Covid

Buna ziua, am avut control de la ITM si mi s-a solicitat o decizie pentru numirea unei persoane care sa verifice temperatura pt lucratorii proprii/vizitatori. Ma puteti ajuta cu un model, daca aveti? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda aplicata de itm elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: o cunostinta are un II. Vineri au venit cei de la ITM, au intrebat un angajat daca i s-a ... (vezi toată discuția)
decizie numire responsabil controlul calitatii MariaRamona MariaRamona Buna ziua, Ma puteti ajuta cu un model de decizie de numire Responsabil Controlul Calitatii? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Cum imi pot reface carnetul de munca daca nu il pot da pierdut? marian_oprea marian_oprea De 3 ani de zile ma chinui sa-mi refac cartea de munca dupa ce o firma unde am lucrat mi-a pierdut-o ( de fapt cred ca nu a vrut sa mi-o mai dea deoarece am ... (vezi toată discuția)