avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Subventie incasata ilegal de aredas
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Subventie incasata ilegal de aredas

Buna ziua
Tatal meu in 2015 a facut un contract de arenda pt un teren agricol pe o perioada de 5 ani. In 2016, tata a decedat. Arendasul a inregistrat contractul la primarie pentru a incasa subventia pana in anul 2020 inclusiv. Va rog frumos sa imi spuneti daca este legal ce a facut arendasul si primaria? Ce pasi trebuiesc urmati pt a-l actiona in judecata in cazul in care banii au fost incasati ilegal?

Alte discuții în legătură

Refuz plata arenda de către cei care au lucrat ilegal si încasat subvenții giv giv Refuz plata arenda Buna ziua. Am moștenit anumite suprafețe de teren in 2015. De curând am dorit sa le dau spre arenda. Am aflat ca ele erau lucrate ... (vezi toată discuția)
Arendarea unui teren marusca marusca Situatia este urmatoarea: sintem mai multi frati mostenitori ai unui teren detinut de tata. Unul dintre frati a incheiat un act sub semnatura privata cu o ... (vezi toată discuția)
Contract arenda neinregistrat la primarie plata arenda sanda2s sanda2s Buna seara, In anul 2013 mama mea a semnat un contract de arenda cu un arendas, urmand ca acesta sa inregistreze contractul la primarie. Incepand cu anul 2015 ... (vezi toată discuția)