avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Legea 87/25.06.2020
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Legea 87/25.06.2020

Am cumparat, anul trecut, un apartament, etaj 1, intr-un condominiu cu curte. Fostul proprietar l-a cumparat pe Legea 112. In actul de v/c scrie ca sunt proprietar pe apartament si am drept de folosinta de un anumit procent pe terenul aferent casei. Stiu ca din terenul aferent casei face parte terenul de sub casa, streasina casei si aleea. De asemeni am inchiriat o cota parte din terenul curtii. Odata cu intrarea in vigoare a Legii 87/25.06.2020, as vrea sa fac demersurile pentru a imi face acte de proprietate pe cele 2 terenuri: de sub casa si al curtii. Unde trebuie sa depun cererea, catre cine si ce acte sa anexez. Pot sa cumpar un pic mai multa curte daca ceilalti vecini nu doresc? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cumparare teren casa nationalizata misha1 misha1 Buna seara! In luna august s-a vehiculat ideea ca guvernul a pregătit un proiect de lege care stabileşte că proprietarii de case naţionalizate care au ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea de cumparare a curtilor caselor nationalizate / retrocedate Dark_Guy Dark_Guy Buna Ziua! Suntem mai multi proprietari care au cumparat imobile (legea 112) intr-o curte comuna. Curtea si una dintre locuinte a fost retrocedata fostei ... (vezi toată discuția)