avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte notariale !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte notariale !

Am de vandut un teren agricol si sunt doi cumparatori insa au notari diferiti dintr-o eroare ori cadastristul ori cel de la registrul agricol mi-a oprit unul din cele doua procuri originale ,cert este ca acum am doar un original si o copie legalizata ,ce dificultati pot intampina la notar ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: florinm58 , utilizator 08:47, 17 Iulie 2020
Niciuna. Copia legalizată are aceeași valoare ca si originalul
Multumesc mult pentru raspuns !
In extremis, se mai poate solicita un duplicat de la biroul notarial unde a fost întocmită procura.
Am fost la notarul care mi-a facut procura si mi-a spus ca notarul unde fac tranzactia dupa ce verifica originalul isi face copie dupa procura si-mi restitue inapoi originalul iar la al doilea notar chiar nu ma intereseaza poate sa-l pastreze insa am sa fac cum m-ati sfatuit dvs.am sa cer un duplicat , va multumesc mult !
Ultima modificare: Vineri, 17 Iulie 2020
florinm58, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act original Dumies Dumies nu mai am un act original de vanzare cumparare ,pot sa- l solicit numai la notarul care l_a redactat? (vezi toată discuția)
Mi sa pierdut cerificatul de nastere in biroul notarului public de catre angajati sai!!!!!!! alecsa11 alecsa11 Buna ziua....ceea ce mi sa intamplat azi e de-a dreptul hilar...........imi trebuia o copie legalizata dupa certificatul de nastere si drept urmare m-am dus la ... (vezi toată discuția)
Contract apartament pierdut lex_ad lex_ad ce se poate face in cazul in care un contract de apartament sa pierdut ......mai exista doar o copie ..dupa contractul respectiv ....ce s epoate face pt. ... (vezi toată discuția)