Buna ziua....ceea ce mi sa intamplat azi e de-a dreptul hilar...........imi trebuia o copie legalizata dupa certificatul de nastere si drept urmare m-am dus la un birou notarial la care a mai fost....toate bune si frumoase... mi-au cerut certificatul in original pt care am si dat o declaratie ca l-am predat in original !!!!!!!!!!!!! la restituire actelor am primit doar copia legalizata a certificatului de nastere nu si certificatul de nastere in original!!!!!!! eu sunt genul de persoana care verifica orice document in momentul in care le primesc inapoi ceea ce am si facut si spre surprinderea mea lipsea certificatul de nastere in original si bineinteles ca am reintrat in biroul d-nului notar sa intreb de certificat si mi-au spus ca il vor cauta......am pierdut mai mult de 2 ore asteptand oarecum sa imi primesc certificatul de nastere inapoi ceea ce nu sa intamplat ......intr-un final unul din angajatii notarului spunandu-mi ca eu am pierdut certificatul de nastere :)):)):)):)) si ca ei mi l-au restituit!!!!!!!!!!!!!! de-a dreptul hilarrrrrrrrrr .....mentionez faptul ca nu am parasit deloc salonul de asteptare si nici cladirea unde se afla biroul notarului public...ce as putea sa fac in continuare ?????????????
Se mai intampla, dar mai rar.
In situatia in care nu va fi gasit certificatul de nastere in original va trebui sa obtineti un duplicat. Solicitati sa va suporte toate cheltuielile.
Daca nu va intelegeti, apelati la mediator, apoi la avocat. Succes.
Se mai poate intampla....insa asta nu scuza comportamentul neglijent al unor angajati dintr un birou notarial unde se lucreaza numai cu acte. Daca nu vi l gasesc, mergeti si scoateti un duplicat si pe cale amiabila rezolvati problema cheltuielilor insa nu cred ca este foarte costisitor de scos un duplicat.
Mi se pare usor exagerat datul in judecata!
Poate parea usor exagerat in Romania datul in judecata dar este deranj ca un om sa mearga si sa isi scoata un duplicat din vina unei alte persoane...
In statele din vest asa ceva ar fi normal.
In Romania pare usor exagerat...
Parerea mea este ca certificatul se poate gasi fara probleme daca se va cauta cu atentie.
Desi Mesajul ar parea off topic nu este! Si II este adresat domnului avocat.....chirurgul in general zice sa se taie......asa si dvs......:)
Insa cred si eu ca pana la urma se va gasi acel certificat...ca sa nu ajungem la vorba chirurgului pentru asa ceva.....:D
Alte discuții în legătură
Acte notariale !
florinm58
Am de vandut un teren agricol si sunt doi cumparatori insa au notari diferiti dintr-o eroare ori cadastristul ori cel de la registrul agricol mi-a oprit unul ... (vezi toată discuția)