avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... mi sa pierdut cerificatul de nastere in biroul ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

mi sa pierdut cerificatul de nastere in biroul notarului public de catre angajati sai!!!!!!!

Buna ziua....ceea ce mi sa intamplat azi e de-a dreptul hilar...........imi trebuia o copie legalizata dupa certificatul de nastere si drept urmare m-am dus la un birou notarial la care a mai fost....toate bune si frumoase... mi-au cerut certificatul in original pt care am si dat o declaratie ca l-am predat in original !!!!!!!!!!!!! la restituire actelor am primit doar copia legalizata a certificatului de nastere nu si certificatul de nastere in original!!!!!!! eu sunt genul de persoana care verifica orice document in momentul in care le primesc inapoi ceea ce am si facut si spre surprinderea mea lipsea certificatul de nastere in original si bineinteles ca am reintrat in biroul d-nului notar sa intreb de certificat si mi-au spus ca il vor cauta......am pierdut mai mult de 2 ore asteptand oarecum sa imi primesc certificatul de nastere inapoi ceea ce nu sa intamplat ......intr-un final unul din angajatii notarului spunandu-mi ca eu am pierdut certificatul de nastere :)):)):)):)) si ca ei mi l-au restituit!!!!!!!!!!!!!! de-a dreptul hilarrrrrrrrrr .....mentionez faptul ca nu am parasit deloc salonul de asteptare si nici cladirea unde se afla biroul notarului public...ce as putea sa fac in continuare ?????????????
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 18:29, 26 Iulie 2012
Cu siguranta ca pentru a nu se ajunge la chirurg certificatul se va gasi.

Sa nu fi cazut cafea pe el si sa se fi deteriorat din acest motiv...
Atunci chiar ar putea fi o problema...deoarece nu l-ar putea restitui...
Bine ar fi sa il gaseasca si asa, cu cafea, fara original copia (chiar si asa legalizata cum e) nu are nicio valoare :)
Ultima modificare: Joi, 26 Iulie 2012
Ares-3, moderator
Supozitii.....:)

Raman la parerea ca se va gasi certificatul...reveniti la biroul notarial pt a elucida problema.....este posibil sa l fi gasit deja.....
daca nu...incercati sa rezolvati problema amiabil.....sa nu cadem in procesomania care deja in ultima vreme a cuprins multa lume la noi....
Ultima modificare: Joi, 26 Iulie 2012
ContSters250994, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte notariale ! florinm58 florinm58 Am de vandut un teren agricol si sunt doi cumparatori insa au notari diferiti dintr-o eroare ori cadastristul ori cel de la registrul agricol mi-a oprit unul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am pierdut certificatul de moștenitor și îmi este ... Stoica Marcel Stoica Marcel Bună ziua. Am pierdut certificatul de moștenitor și îmi este necesar la preschimbarea buletinului. De la Camera Notarilor publici a Municipiului ... (vezi toată discuția)
Contract apartament pierdut lex_ad lex_ad ce se poate face in cazul in care un contract de apartament sa pierdut ......mai exista doar o copie ..dupa contractul respectiv ....ce s epoate face pt. ... (vezi toată discuția)