avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident parcare supermarket
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident parcare supermarket

Bună ziua. În data de 03.07.2020, am parcat maşina la un supermarket, din alt judeţ.La intoarcere, am constatat daune la bara faţă, suport număr spart şi numărul de înmatriculare în geam,îndoit cu urme de roată pe el. Desigur, în parbriz nu era niciun număr de telefon de la respectivul autor, aşa că am început să intreb oamenii de prin parcare dacă au văzut cine a fost. Un domn mi a spus că ar fi fost o dubă de firmă, albă cu numere de Bucureşti. Am fost la poliţie, am completat declaraţia, agentul constatator a făcut poză la daune, mi a dat o autorizaţie de reparaţii şi a zis că ne auzim marţi la telefon, adică pe 07.07, însă nu am primit niciun apel. întrebarea mea este, dacă după cele 30 de zile pe care Poliţia le are la dispoziţie să-mi ofere o soluţie, nu mă mai contactează, eu ce fac în cazul acesta? Mulţumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Pascal19 , utilizator 14:29, 16 Iulie 2020
Mergeti la serviciul de paza si securitate al magazinului pt a vedea pe camerele de supraveghere. din parcare(daca au)
Parcarea este propietatea privata a supermarchetului pe care i pute ti chema in garantie
Am fost la serviciul de pază şi securitate, însă domnul de acolo nu a putut să-mi ofere filmările, a spus că doar poliţia poate intra în posesia lor.
Face ti o cerere catre magazin pt a va putea permite vizionarea camerelor eventual solicitati in instanta un CD cu filrmarea din ziua respectiva cu intervalul orar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocarea roților autoturismelor în parcarea kaufland Laurwentiu Laurwentiu Buna seara!Este legala blocarea rotilor autoturismelor in parcarea Kaufland si perceperea unei taxe pentru deblocare?La intrare in parcare exista niste panouri ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu - agenti de securitate acute acute Buna ziua! Am o problema... Am fost controlat in buzunarele gecii de catre un agent de securitate (coordonator) in Cora, asta dupa ce mi-am platit ... (vezi toată discuția)
Furt bicicleta, politia incapabila elizatutuianu elizatutuianu Buna ziua, Acum o luna si jumatate mi s-a furat bicicleta de la rastelul unui mall, supravegheat video. Am depus la politie o sesizare de furt in care am ... (vezi toată discuția)